16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤεράστιο πλήγμα για Μπουρνούς – Τσεβά η υποψηφιότητα Ξηντάρα!

Τεράστιο πλήγμα για Μπουρνούς – Τσεβά η υποψηφιότητα Ξηντάρα!

Μεγάλο ερωτηματικό: Για ποιους λόγους έσπασε τον αρραβώνα με τον Μπουρνούς ο Κώστας Ξηντάρας, πέντε μήνες μετά την πανηγυρική ανακοίνωση της κοινής τους καθόδου;

Η υποψηφιότητα Ξηντάρα στην διεκδίκηση του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, μπορεί να «έσκασε» ως κεραυνός εν αιθρία για τους μη έχοντες αξιόπιστη πληροφόρηση, κάτι που δεν συμβαίνει με μας. Μόλις πριν δυο μέρες ασχοληθήκαμε με την υπόθεση Ξηντάρα προαναγγέλλοντας τη ρήξη με τον Μπουρνούς, χωρίς ν’ αναφερθούμε στην δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του ως δήμαρχος, παρότι είμαστε σε πλήρη γνώση του γεγονότος.

Εκείνοι που δέχτηκαν τεράστιο πλήγμα απ’ την επίσημη θέση Ξηντάρα ότι θέτει εαυτόν ως υποψήφιο δήμαρχο, είναι ο Μπουρνούς κι η Τσεβά, καθώς και οι τρεις πλέον ψαρεύουν στην ίδια δεξαμενή ψήφων και κατ’ επέκταση υποψηφίων συμβούλων των ψηφοδελτίων τους, όπου τα ψάρια είναι μετρημένα και ζυγισμένα ανάλογα.

Το γεγονός ότι σ’ ένα πολύ μικρό δήμο, όπως ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, υπάρχουν για την ώρα 4 υποψήφιοι, με τεράστια διαφορά διαμετρήματος μεταξύ τους, κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον το πολιτικό σκηνικό από δω και πέρα. Θα το παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ώστε να δίνουμε συνεχώς την άλλη διάσταση στους συμπολίτες μας, που δεν θέλουν απλά την πτώση Μπουρνούς, αλλά απαιτούν μια δημοτική αρχή ικανή να λύσει χρόνια προβλήματα, που κρατούν κυριολεκτικά στην κατάψυξη, την αναβάθμιση του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου παρά τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κώστα Ξηντάρα:       

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα