22.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘετικός στον covid κι ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. Πως κόλλησε

Θετικός στον covid κι ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. Πως κόλλησε

Φαίνεται ότι τα θύματα αυτοδιοικητικής απερισκεψίας αυξάνονται δραματικά καθώς κι ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ covid που υποβλήθηκε. Ο κος Λουκάς αποτελεί τον τρίτο αυτοδιοικητικό, μετά τον Δήμαρχο Σαρωνικού κο Φιλίππου και τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Πατούλη που μολύνθηκαν απ’ τον αόρατο ιό εδω

Σημερινή δήλωση Λουκά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19 σε μοριακό τεστ που έκανα χτες. Ακολουθώ κατά γράμμα όλες τις οδηγίες και τις συστάσεις των γιατρών».

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας ο κος Λουκάς ήταν πολύ ανήσυχος μετά τη θετική διάγνωση του δημάρχου Λαυρεωτικής Πέτρου Φιλίππου, καθώς είχε συχνές συναντήσεις μαζί του. Πολύ περισσότερο επειδή είχε σύσκεψη με τον κο Φιλίππου μια δυο μέρες πριν διαγνωστεί θετικός (ο Φιλίππου). Έτσι έκανε τεστ που αρχικά βγήκε αρνητικό, αλλά το μοριακό που έκανε χτες βγήκε θετικό.

Με αυτό το δεδομένο αρχίζει η ανίχνευση όλων των υπαλλήλων του δήμου Λαυρεωτικής. Να σημειωθεί τέλος ότι στο δήμο Λαυρεωτικής, σε αντίθεση με τα Καλύβια τηρούνταν οι κανόνες προστασίας. Ως φαίνεται όμως οι κανόνες δεν τηρήθηκαν σχολαστικά, με τα δυσμενή επακόλουθα της μόλυνσης Λουκά, χωρίς να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει με τα τεστ που αναμένεται να υποβληθούν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου.

Με την ευχή η διασπορά να μην είναι μεγάλη τόσο στο δήμο Λαυρεωτικής, όσο και στην κοινότητα, ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον δήμαρχο κο Λουκά.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα