31.4 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Παρά την μεγάλη αποχή ο Γιώργος Πατούλης κατέκτησε περιφανή νίκη κερδίζοντας την αντίπαλό του Ρένα Δούρου με το απίστευτο ποσοστό του 65,75%! Ο κος Πατούλης κατάφερε να πάρει τον διπλάσιο αριθμό ψήφων, 715.562, απ’ την κα Δούρου που συγκέντρωσε 372.810 ψηφοδέλτια.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι η πρώτη φορά που περνά σε χέρια νεοδημοκράτη  Περιφερειάρχη. Απομένει να δούμε πως ο κος Πατούλης θα διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με πρωταρχικά την αποκατάσταση των πυροπλήκτων Μαραθώνα, Ραφήνας, Κινέτας και των πλημμυροπαθών της Μάντρας.

Θα δοκιμαστεί επίσης ως προς την αντιμετώπιση των μεγάλων έργων υποδομής, σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων και λυμάτων, την επέκταση του Προαστιακού προς τα δύο λιμάνια της αν. Αττικής, Ραφήνα και Λαύριο, αλλά κυρίως στον τομέα της υγείας στην αν. Αττική η οποία στερείται Γεν. Νοσοκομείο.

Πολλά και ποικίλα προβλήματα τα οποία ζητούν λύση, με τους πολίτες να μην δίνουν πλέον περίοδο χάριτος σε κανέναν. Συν του ότι έχουν απαιτήσεις ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής τους κυρίως στους δήμους της αν. Αττικής.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο πόστο του.

Σιδεροκέφαλος κε Πατούλη!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα