21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΥπάρχει έλεγχος τήρησης των μέτρων εναντίον διασποράς κορωνοϊού στη Ραφήνα;

Υπάρχει έλεγχος τήρησης των μέτρων εναντίον διασποράς κορωνοϊού στη Ραφήνα;

Με το κέντρο της Ραφήνας να βρίσκεται στο επίκεντρο διασποράς του κορωνοϊού, η ανευθυνότητα των πολιτών κτυπά κόκκινο, με τους καθ’ ύλην υπεύθυνους φορείς (αστυνομία – δήμος) για την τήρηση των μέτρων να παραμένουν απόντες από κεντρικά σημεία της πόλης όπου υπάρχει συνωστισμός ατόμων, που επιπροσθέτως δεν τηρούν κανένα κανόνα προστασίας σαν να μην υπάρχει καν πανδημία.

Αναγνωστήριά μας σε email που μας έστειλε επισημαίνει το γεγονός, που χρήζει ελέγχου τόσο απ’ την αστυνομία, όσο κι απ’ το δήμο.

Το email της αναγνώστριας τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση κάθε υπεύθυνου φορέα:

«Καλησπέρα σας μετά από ανάγνωση του άρθρου σας για την Ραφήνα και τα Καλύβια για τον κορωνοϊό έχω να σας πω και δημοσίως ότι πραγματικά ο κόσμος στην περιοχή δεν δείχνει να καταλαβαίνει για τον κορωνοϊό ενώ στο πάρκινγκ στην Οδό Χρήστου Μαντίκα 9 κοντά στο Playschool πίσω από τη κεντρική Alpha Bank έχει καθημερινώς παιδιά με γονείς χωρίς μάσκες. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να καλέσουμε την αστυνομία ή να ενημερώσουμε τον δήμο;»

Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται η καταγγέλουσα συμπολίτισσά μας εδώ

Πιθανότατα η καταγγελία αφορά το skate board που υπάρχει εκεί. Δεν είμαστε φυσικά οι αρμόδιοι να πούμε που πρέπει ν’ απευθυνθεί, αλλά περιμένουμε απάντηση τόσο από εκπρόσωπο της αστυνομίας, όσο και του δήμου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα