21 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΥποδοχή Μητσοτάκη σε πυρόπληκτες περιοχές από δήμαρχο Μαραθώνα / Απών ο δήμαρχος...

Υποδοχή Μητσοτάκη σε πυρόπληκτες περιοχές από δήμαρχο Μαραθώνα / Απών ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας στο Μάτι.

Σε δηλώσεις του ο κος Τσίρκας τόνισε:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Μάτι τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον συνοδεύσουμε σε αυτοψία των πληγεισών περιοχών του Δήμου μας και να τον κατατοπίσουμε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Του μιλήσαμε για τον εφιάλτη που βιώσαμε δύο χρόνια πριν, τις πληγές που μένουν ακόμα ανοιχτές, το ΕΠΣ ΜΑΤΙ 2020 και τα έργα που επιβάλλονται να ξεκινήσουν… χθες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Κενεβέζο, δεν έμεινε στην ηθική υποστήριξη. Ανταποκρινόμενος σε σχετικά μας αιτήματα, ανακοίνωσε πως αξιοποιείται ο χώρος του ΝΑΤ ο οποίος μετατρέπεται σε πάρκο αναψυχής, ενώ παράλληλα χτίζονται κατοικίες σε οικόπεδο της Εκκλησίας δίπλα στα ΚΑΑΥ για να στεγάσουμε τους συμπολίτες μας, που έχασαν τα πάντα στη φωτιά.

11 εκατομμύρια ευρώ προσφέρουν οι Κύπριοι αδελφοί μας, για την υλοποίηση των έργων αυτών και τους ευχαριστούμε θερμά! Όπως ευχαριστούμε την Κυβέρνηση, αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδος! Δεν ξεχνούμε και υποσχόμαστε ότι όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξεχάσει. Περιμένουμε και αγωνιζόμαστε για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ και την Αποκατάσταση!»

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του στο Μάτι ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος αρμόδιος για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου, ο διοικητής του ΕΦΚΑ Χρήστος Χάλαρης, ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος και ο Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος.

Περίεργη απουσία δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς!

Ηχηρή χαρακτηρίζεται η απουσία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς απ’ την σημερινή επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και συνηθίζει να βρίσκεται πάντα παρών σε παρόμοιες επισκέψεις επωνύμων.

Άραγε ο κος Μπουρνούς είχε άλλη ανειλημμένη υποχρέωση; Δεν συμμετείχε επειδή η επίσκεψη Μητσοτάκη έγινε σε επικράτεια του όμορου δήμου; Δεν γνώριζε την εν λόγω επίσκεψη;

Να σημειωθεί ότι ο κος Μπουρνούς προ δύο ημερών κλήθηκε απ’ τον ανακριτή που διερευνά την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι, να δώσει κατάθεση εδώ

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα