21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Η Ζ’ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Η Ζ’ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Συνεχίζεται η λειτουργία της κατασκήνωσης   Ζ΄ Παιδική Εξοχή στην Κερατέα, σημειώνοντας πολύ υψηλή συμμετοχή παιδιών, επιβεβαιώνοντας τον ενθουσιασμό των μικρών μας φίλων.

Μέσα σε ένα πευκοδάσος που καταλήγει στη θάλασσα, η κατασκήνωση αυτή δε μπορεί παρά να είναι ο ονειρεμένος τόπος διακοπών κάθε μικρού παιδιού. Με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τα αυστηρά κριτήρια λειτουργίας, τις εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής αλλά και το πολυεπίπεδα βελτιωμένο διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, βασικό μέλημα τόσο του Δήμου Λαυρεωτικής όσο και των ιθυνόντων της κατασκήνωσης , είναι η ευχάριστη και προσεκτική φροντίδα των παιδιών.

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τα capital controls, που παραλίγο να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα της λειτουργίας της κατασκήνωσης , ο  Δήμος όχι μόνο κατάφερε να βρει τη διέξοδο και να λειτουργήσει την κατασκήνωση με πολύ χαμηλό κόστος για τους γονείς, αλλά ταυτόχρονα κατόρθωσε να προσφέρει  μια πλειάδα θέσεων , μοιρασμένες σε 4 περιόδους, ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Παιδική Εξοχή.

Οι πρώτες δύο περίοδοι ολοκληρώθηκαν , διανύουμε την Γ΄  περίοδο μέχρι 20/8/2015  και η Δ΄ περίοδος   θα λειτουργήσει στις εξής ημερομηνίες:

Δ΄ Κατασκηνωτική περίοδος- 22/08/2015 έως 31/08/2015

Ο Δήμος Λαυρεωτικής εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση του για το έντονο ενδιαφέρον των γονέων και των παιδιών και ελπίζει πως και του χρόνου , οι οικογένειες θα αγκαλιάσουν με την ίδια θέρμη αυτή την πρωτοβουλία.

(Να σημειωθεί ότι η κατασκήνωση απευθύνεται σε παιδιά 6-16 ετών και των δύο φύλων. )

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα