17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 32ΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 32ΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου μέσω του Δ.Ο.Π.Α.Π. αλλά και εθελοντών ολοκλήρωσε με επιτυχία δραστηριότητες της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν αφιερωμένες στον 32ο  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου  2014, στην βιβλιοθήκη του Οργανισμού με την συνεργασία του 4ου Δημοτικού Ραφήνας, έγινε για πρώτη φορά παρουσίαση/ενημέρωση της πραγματικής ιστορίας του Μαραθωνίου με πλούσιο υλικό τόσο σε φωτογραφίες και βίντεο όσο και σε δρώμενα των παιδιών του Σχολείου.

Χθες, Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε το “Kids run” παράλληλα με τον αυθεντικό Μαραθώνιο, με πρωταγωνιστές τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και πολλών παιδιών του Δήμου μας.  Η θεαματική συμμετοχή ήταν πέραν του αναμενόμενου και έφθασε τις 400 σε Ραφήνα και Πικέρμι,  με αποτέλεσμα πολλοί μικροί μας φίλοι να μην καλυφθούν σε μετάλλιο και αριθμούς φανέλας λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού που μας παρέδωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Για τον λόγο αυτό, ο Δ.Ο.Π.Α.Π. καλεί όσους δεν πήραν αναμνηστικό, να παραλάβουν από τα γραφεία του Οργανισμού (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας) το δίπλωμα συμμετοχής τους.

Τηλ. Επικοινωνίας 22940-23221, 22940-26315

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα