21.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

O Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας διοργάνωσε τους αγώνες προαγγέλων 500 μέτρων για να υποδεχτούν τα παιδιά του Δήμου το πέρασμα των μαραθωνοδρόμων που συμμετείχαν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Εκατό πενήντα και πλέον παιδάκια έζησαν από κοντά τη χαρά της συμμετοχής στην Μαραθώνια διαδρομή και συγκεκριμένα στο 24ο χιλιόμετρο αυτής δίνοντας με τη σειρά τους το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι , της ευγενούς άμιλλας και φυσικά το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Την πρώτη απονομή μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Μάρκου ακολούθησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιαννάτος Σωτήρης και συνέχισαν οι παραβρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μιχαηλίδης Νίκος.

Τα παιδιά και οι γονείς μαζί με όλους τους διοργανωτές χειροκρότησαν θερμά και εμψύχωσαν τους μαραθωνοδρόμους που πέρασαν από το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος δίνοντας τους κουράγιο και δύναμη να τερματίσουν τη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Για πρώτη φορά ο Δήμος μας έδωσε το παρόν  σε αγώνες προαγγέλων 500 μέτρων. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά ενθουσιώδης και  αυτό μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ανάλογες εκδηλώσεις. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα