17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΨΗΝΑΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΨΗΝΑΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Θραύση έκανε στο Διαδίκτυο η φωτογραφία του δημάρχου Μαραθώνα από το θέρετρο Γκστάαντ της Ελβετίας όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.  Ο Ηλίας Ψηνάκης, φορώντας το κοστούμι του και το παπιγιόν του κάθισε οκλαδόν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δένδρο και φορώντας το καλύτερο χαμόγελό του πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Μαραθώνα πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία στο Instagram και έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα: «Σας εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά τα καλύτερα και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τα γλυκά σας μηνύματα. Θέλω να ξέρετε ότι η αγάπη σας και η καλή σας ενέργεια μου δίνει τεράστια δύναμη!!! Σας ευχαριστώ για όλα. Merry Xmas».

Μόνο που ξέχασε παντελώς την ιδιότητα του δημάρχου και άφησε στα κρύα του λουτρού τους χιλιάδες δημότες που τον τίμησαν με ένα πρωτόγνωρο ποσοστό αρκετά πάνω απ’ το 50% και μάλιστα απ’ την πρώτη Κυριακή. Κι αν δεν αρέσουν τα παράπονα στον Ηλία ας αρκεστεί στο ότι η φωτογραφία με τις ευχές του έκανε κυριολεκτικά θραύση, αφού μέσα σε 13 ώρες έχει αποσπάσει πάνω από 2.100 likes.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα