19.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

Κοινή εμφάνιση των μουσικών συνόλων της Ραφήνας, επιχειρήθηκε με επιτυχία σήμερα απ’ τον ΔΟΠΑΠ, με τη συμμετοχή των χορωδιών του ΚΑΠΗ Ραφήνας και του αειθαλή δασκάλου Αριστοτέλη Παπανικολάου. Η προγραμματισμένη συμμετοχή της χορωδίας του πατέρα Δημητρίου δεν ήταν δυνατή λόγω απροόπτου κωλύματος.

Σκοπός του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Γιώργου Δουβίτσα είναι να θέσει υπό την αιγίδα του δημοτικού οργανισμού όλο το πλούσιο δυναμικό των μουσικών συνόλων του δήμου, ώστε να συνεργάζονται και να παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο, διατηρώντας παράλληλα την αυτοτέλειά τους.

Παρότι σήμερα η συμμετοχή κόσμου δεν ήταν τόσο μαζική όσο στην εκδήλωση που πραγματοποίησε προ ημερών το Ε.Κ.Τ.&Π στον ίδιο χώρο, κάτι που ίσως οφείλεται και στη διαφορετική πόρτα εισόδου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου που έγιναν κι οι δυο εκδηλώσεις και μπέρδεψε τους προσερχόμενους πολλοί εκ των οποίων πιθανά αποχώρησαν, το ακροατήριο απόλαυσε ένα ωραίο μουσικό πρόγραμμα και των δύο χορωδιών.

Σημαντική θεωρείται η είδηση ότι στο εν λόγω σχολείο υπάρχει κάπου καταχωνιασμένο ένα πιάνο σε εξαιρετικά καλή κατάσταση όπως είπε ο κ. Παπανικολάου ο οποίος υπήρξε διευθυντής στο εν λόγω σχολείο, επί των ημερών του οποίου αγοράστηκε το πιάνο. 

Είναι να θαυμάζει κάποιος πόσοι θησαυροί υπάρχουν στη Ραφήνα ξεχασμένοι ν’ αραχνιάζουν, εγκαταλελειμμένοι σε κάποιο υπόγειο, όπως το εν λόγω πιάνο που αποτελεί το θησαυρό νούμερο τέσσερα, μετά τους τρεις που έχουμε αναδείξει στις εγκαταστάσεις του Κ.Υ. Ραφήνας.

Εξ’ ίσου ευχάριστα ξαφνιασμένος και αποφασισμένος να τους αξιοποιήσει ανάλογα δηλώνει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσας με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου κ. Πιστικίδη.

Εξαίρετη εμφάνιση της χορωδίας του κ. Παπαϊωάννου σ’ ένα σύνολο πρόζας και μουσικής, αλλά και της χορωδίας του ΚΑΠΗ, που αν και με λίγες πρόβες τραγούδησε κάλαντα και νοσταλγικές μελωδίες με τη συνοδεία κρουστών από τρεις κυρίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μισοκοίλης, ο αντιδήμαρχος Ρ-Π κ. Παλπατζής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσας, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ‘’Φίλιππος Καβουνίδης’’ κ. Χαχολάκης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας κ. Παναγιώτου, η κ. Δημοπούλου, η πρόεδρος του Ε.Κ.Τ&Π κ. Κιούση, ο κ. Μακρής κ.α.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα