16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος δια μέσου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προληπτικής Ιατρικής, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛΚΑΡ), από 12/2/2014, υλοποιούν ΔΩΡΕΑΝ το πρόγραμμα «Ενημέρωση και Πρόληψη του Καρδιαγγειακού Κινδύνου» σε ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας  άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 40 ετών και άνω.

Εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνει τους πολίτες, μετράει την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και  προσδιορίζει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο σε όσους γνωρίζουν την ολική χοληστερόλη τους, βάσει του ηλεκτρονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Απαραίτητο δικαιολογητικό προσκόμισης κατά την εξέταση  η πρόσφατη εξέταση χοληστερόλης.

Το Πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2014.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται, ο προσδιορισμός του καρδιαγγειακού κινδύνου μέσω της εφαρμογής Heart Score θα πραγματοποιείται στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος που εδρεύει επί της οδού Αύρας 5 και  Αγίας Μαρίνας, κάθε Τετάρτη από 9:00πμ έως 12:00μμ.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε  στα τηλέφωνα 22940 45566 ή 22940 88088 εσωτ. 306 στην υπεύθυνη του Τμήματος Προάσπισης και Προαγωγής Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία) κα Δήμητρα Μπέλμπα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠ. ΜΑΡΚΟΥ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα