20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ – ΚΕΡΑΤΕΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ – ΚΕΡΑΤΕΑ

Τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ροδάκινων σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ραφήνας και Λαυρεωτικής, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και της εφαρμογής επισιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ροδάκινων σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ποσότητα που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους ανέρχεται σε 229 τελάρα των πέντε κιλών και η διάθεση θα γίνει μετά τις 11:00 το πρωί από το χώρο του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης (Παραλία Ραφήνας).

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι την  Πέμπτη 17/9/2015, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του, θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ροδάκινων σε μη προνομιούχες οικογένειες. Η διανομή θα γίνει στους ωφελούμενους  μετά τις 10:00 το πρωί στην Πλατεία Ηρώων του Λαυρίου και στην Πλατεία Ηρώων της Κερατέας, μοιράζοντας δεκάδες τελάρα, σε όλους τους δημότες μας.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Δημήτρης Λουκάς

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα