19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Ο βρικόλακας της προεκλογικής βίας ξύπνησε στη Ραφήνα, με το βανδαλισμό των περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας που είχαν στηθεί στη κεντρική πλατεία. Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι το περίπτερο του ΚΚΕ που βρίσκεται στον ίδιο χώρο έμεινε άθικτο.

Σύμφωνα με την διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας, οι βανδαλισμοί προήλθαν από 15 με 20 νεαρά άτομα, που τα είχαν τσούξει στα παρακείμενα μπαρ και περασμένα μεσάνυχτα άρχισαν να ‘’παίζουν’’ βάζοντας στοίχημα πόσο θα άντεχαν τα περίπτερα όταν έπεφταν με δύναμη πάνω τους. Συνυπολογιζόμενου ότι οι κατασκευές ήταν πολύ ελαφρές φυσικά και δεν άντεξαν, με το αποτέλεσμα που βλέπετε στη εικόνα. Η κοινή γνώμη εν τούτοις βοά ότι οι βανδαλισμοί έγιναν ή υποβοηθήθηκαν από ακραία στοιχεία που βρίθουν στη περιοχή. Ερωτηματικό παραμένει πως γλύτωσε το περίπτερο του ΚΚΕ.  

Για το ανησυχητικό γεγονός η πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. Ν.Δ. Ραφήνας-Πικερμίου κ. Δέσποινα Γκικάκη τονίζει:

“Σχετικά με τον βανδαλισμό του περιπτέρου της ΝΔ που είχε στηθεί στην Πλατεία της Ραφήνας για την προεκλογική μάχη της 20ης Σεπτέμβρη, θέλω να τονίσω ότι: Η τρομοκρατία και οι τραμπουκισμοί δεν περνάνε! Τέτοιου είδους πράξεις, εμάς τους Νεοδημοκράτες, μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά, μας ενώνουν ακόμα περισσότερο. Η ελευθερία βούλησης και άποψης πρέπει να υπερασπίζονται πάντοτε, κυρίως στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ! Ο αγώνας μας συνεχίζεται και σε αυτές τις εκλογές είμαστε όλοι μας πιο ενωμένοι από ποτέ…”

Η Ν. Δ. δεν θα ξαναστήσει το περίπτερο της, πιστεύοντας ότι πλέον οι ψηφοφόροι πιο έμπειροι παρά ποτέ, μάλλον βλέπουν αδιάφορα τα περίπτερα και τις αφίσες των κομμάτων, πολύ περισσότερο σε μια εποχή που τους απασχολούν ιδιαίτερα τα δύσκολα που έπονται.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα