27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την  εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» στο Δήμο Κρωπίας κορυφώνονται την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 με την καθιερωμένη παρέλαση μαθητών και συλλόγων στις 11:30.

Λίγο νωρίτερα, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στην πόλη του Κορωπίου θα τελεστεί, η Θεία Λειτουργία, η επίσημη Δοξολογία στις 10:30, στις 11:00 η επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη των πεσόντων στο Ηρώο της πλατείας Αναλήψεως του Κυρίου. Θα ακολουθήσει η κατάθεση των στεφάνων, η τήρηση ενός λεπτού σιγής, η προσευχή και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη δημοτική φιλαρμονική. Την εκφώνηση του  Πανηγυρικού της Ημέρας θα κάνει η καθηγήτρια του 3ο ΓΕΛ Κορωπίου, κα Ελένη Φρουζάκη. Μετά τη λήξη της παρέλασης θα γίνει η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου (πεζόδρομος Ολυμπιονίκη Γ.Σ. Παπασιδέρη 13).

Παραμονή της επετείου, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, το ΝΠΔΔ Σφηττός και Βυζαντινή του Χορωδία διοργανώνει αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο αμφιθέατρο Δημαρχείου Κορωπίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα