27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ

O Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, σας καλεί σε  συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την Πέμπτη, 5  Μαρτίου 2015 και ώρα 09:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας (επί της Αραφηνίδων Αλών 10) προκειμένου να συζητηθούν τα κάτωθι θέματα και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτών.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1.      Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί γνωμοδότησης επί της ΜΠΕ για το έργο: «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΡΟΣ,ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,ΨΕΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 348  MW ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

 2.      Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί γνωμοδότησης επί της ΜΠΕ για το έργο: «Άρση επικινδυνότητας και αποκατάσταση βλαβών από την θεομηνία της 22-2-2013 την οδού Αχαιών της περιοχής Ντράφι Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου». 

 3.      Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί γνωμοδότησης αναφορικά με την βελτίωση βατότητας πεζοδρομίων των οδών Χρήστου Μάντικα, Βιθυνίας  και Βασιλέως Γεωργίου, δημοτικής ενότητας Ραφήνας. Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου  συμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές για κίνηση ΑΜΕΑ με αντίστοιχες προσαρμογές των οδοστρωμάτων».

 4.      Εισήγηση προς το Δ.Σ. γνωμοδότησης αναφορικά με τον καθορισμό πλάτους και τεχνικών προδιαγραφών κατασκευής πεζοδρομίων οδού Αδαμόπουλου, Δημοτικής ενότητας Πικερμίου, Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου 

 5.      Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί γνωμοδότησης για την αποδοχή δωρεάς και έγκριση «κυκλοφοριακής μελέτης περιοχής Νηρέα – Πρωτέα -Ορειχαλκουργοί¨ από τον εξωραϊστικό σύλλογο «ΝΗΡΕΑΣ».

 Ο πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Παναγιώτης Καλφαντής

Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα