20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΜΑΗ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΜΑΗ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

Συνεδριάζει την ΠΕΜΠΤΗ 28-05-2015 και ώρα 7.30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Β. Ρώτα” της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μάκρης, σε διευρυμένη σύνθεση, η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί θα συζητηθούν:

α)Οι εξελίξεις για το ΧΥΤΑ Γραμματικού, η διαχείριση των απορριμμάτων και η στάση Δήμου, Περιφέρειας, Κυβέρνησης στο θέμα.

β) Τα προβλήματα της Υγείας-Πρόνοιας της περιοχής μας, η παρέμβαση της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στις 20-05-2015 στη διοίκηση της 1ηςΥΠΕ για τα Κέντρα Υγείας της περιοχής. Ενημέρωση και συντονισμός δράσης μετά την πρωτοβουλία που πήρε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου και τη σύσκεψη που πραγματοποίησε την Παρασκευή 22-05-2015 στην Παιανία για τα προβλήματα Υγείας-Πρόνοιας στην Ανατολική Αττική.

γ) Η κατάσταση με την απλήρωτη εργασία σε χώρους εργαζομένων της περιοχής του Δήμου Μαραθώνα.

δ) Συζήτηση και προετοιμασία για το συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στις 11 Ιούνη 2015 ενάντια στα νέα μνημόνια, τις ιδιωτικοποιήσεις και την αποκατάσταση των απωλειών για τους εργαζομένους.

ε) Αποφάσεις και πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.

Τέλος, η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ συμπαραστέκεται και είναι δίπλα στους μαθητές και τους γονείς που αυτή την περίοδο βρίσκονται στη δοκιμασία των εξετάσεων και τους εύχεται καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα.

 

                                                                                                                                                Τηλ.:6944373443

[email protected]

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα