16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ENOTHTA” ΡΑΦΗΝΑΣ

Η ΣΟΥΖΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ENOTHTA” ΡΑΦΗΝΑΣ

Σε τακτική γενική συνέλευση καλούνται τα μέλη του συλλόγου Διασταύρωσης Ραφήνας “ΕΝΟΤΗΤΑ”, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκλεγεί το νέο προεδρείο του συλλόγου. Η Σουζάνα Χριστοπούλου, απερχομένη πρόεδρος, κατά δήλωσή της δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, αφήνοντας τη διάδοχη κατάσταση να συνεχίσει το πλούσιο και παραγωγικό έργο που παρουσίασε με τα ενεργά μέλη του συλλόγου, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας της.

Τα δύο χρόνια του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου ο σύλλογος έζησε στιγμές πολυπληθών και άρτια οργανωμένων εκδηλώσεων, παρήγαγε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και φρόντισε να αναδείξει στο έπακρο την τοπική ιστορία.

Η κ. Χριστοπούλου, παραδίδει τη σκυτάλη, πιστεύοντας ότι η ανανέωση είναι επιβεβλημένο καλό για ένα σύλλογο και εύχεται τη ίδια και καλύτερη πορεία του συλλόγου την επόμενη διετία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συλλόγου “ΕΝΟΤΗΤΑ”: 

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου Διασταύρωσης Ραφήνας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση,  την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, ώρα 10.30πμ, στα γραφεία του Συλλόγου, κάτω από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, ώρα 18.00μμ, στον ίδιο χώρο, παρουσία του 1/10 των μελών του Συλλόγου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

n  Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

n  Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ.

n  Οικονομικός Απολογισμός

n  Ορισμός ημερομηνίας εκλογών, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                     Η Γενική Γραμματέας

Σουζάνα Χριστοπούλου                                  Κωνσταντίνα Σώχου

 

Σημειώνεται ότι, η απερχόμενη πρόεδρος κ. Σουζάνα Χριστοπούλου δεν θα είναι  υποψήφια στις εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα