28.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ “ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ” ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ “ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ” ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Αρμονική συνύπαρξη των βρεφονηπιακών σταθμών και των ΚΑΠΗ του δήμου Λαυρεωτικής στη ‘’Γυμναστράδα’’ του Δήμου στις 16  & 17 Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, αναδεικνύει τη πολλή καλή δουλειά των Νομικών Προσώπων «ΚΕΦΑΛΟΣ» και «ΘΟΡΙΚΟΣ» μετά την εποικοδομητική συνεργασία τους.

Αποκορύφωμα της συνεργασίας αυτής και του αποτελέσματός της ήταν η προβολή απ’ το CNN Greece της επίδειξης γυμναστικής των ΚΑΠΗ, που αποθεώθηκε απ’ το κοινό.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» με τη συμμετοχή τόσο των νηπίων, όσο και των ατόμων τρίτης ηλικίας, έδειξε έμπρακτα, πώς η κίνηση και ο χορός αποτελούν τον καλύτερο τρόπο έκφρασης για όλες τις ηλικίες, γεφυρώνοντας παράλληλα όλες τις γενιές.

Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά  και διπλώματα στους μικρούς και τους μεγάλους συμμετέχοντες από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα. Δήμητρα Πάλλη δήλωσε ότι :  «Είμαστε όλοι περήφανοι για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στις δομές μας σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Θορικός, τόσο στο κομμάτι των χορωδιών όσο και στη γυμναστική. Ευχαριστούμε τόσο τα νήπια και τις οικογένειές του όσο και τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους συγχαίρουμε για την αδιάκοπη επιμονή και συμμετοχή τους στα δημοτικά δρώμενα. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους γυμναστές, βρεφονηπιοκόμους και το διοικητικό προσωπικό των Νομικών Προσώπων για τη διοργάνωση και την υποστήριξή τους».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα