19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ "ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ “ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Περίεργο φαντάζει μόλις τέσσερις μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Φαφούτη για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, να γίνουν τρεις συνεχείς αναβολές δημοτικών συμβουλίων. Οι δύο συνεδριάσεις το βράδυ της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου με τη πρώτη στις 8 μονοθεματική και πολύ σημαντική αφού αναφερόταν στον οικονομικό απολογισμό του δήμου, αναβλήθηκαν λόγω μη απαρτίας επειδή σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μεταξύ τους δύο αντιδήμαρχοι, δεν παρουσιάστηκαν παρά τις τηλεφωνικές παροτρύνσεις του Προέδρου του Δ.Σ. να παραβρεθούν ώστε να γίνει η συνεδρίαση.

Αλλά κι η εξ αναβολής συνεδρίαση το μεσημέρι της επομένης (Παρασκευή 5 Οκτωβρίου) αναβλήθηκε εκ νέου αφού όχι μόνο δεν υπήρξε απαρτία, αλλά η παρουσία συμβούλων της πλειοψηφίας ήταν ανύπαρκτη με μόλις δύο παρουσίες και απόντες όλους τους αντιδημάρχους που βρίσκονταν ωστόσο στο δημαρχείο.

Μη φανταστείτε ωστόσο ότι η «επανάσταση» των συμβούλων της πλειοψηφίας σχετίζεται με την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας Φαφούτη, αφού τα αίτια είναι βαθύτερα και σχετίζονται άμεσα με το ενεργό, αλλά σε ύπνωση ηφαίστειο Βασίλης Πιστικίδης, που ήρθε η ώρα ν’ αρχίσει να δείχνει τα δόντια του.

Τιτιβίσματα που έφθασαν στ’ αυτιά μας θέλουν τον τέως δήμαρχο και σημερινό Γ.Γ. του δήμου Βασίλη Πιστικίδη να έχει απηυδήσει απ’ τη συμπεριφορά Μπουρνούς, τον οποίο ο ίδιος ανέβασε στο δημαρχιακό θώκο – πράγμα που του χρεώνουν οι συμπολίτες του – ο οποίος έχει ξεπεράσει τα εσκεμμένα κατά τη διάρκεια και μετά την τραγωδία που έπληξε τη Ραφήνα και την πασίδηλη προσπάθεια του ν’ ανεβάσει το πολιτικό του προφίλ πάνω στ’ αποκαΐδια και τον πόνο των πληγέντων.

Αληθινά ή όχι τα τιτιβίσματα, το σίγουρο είναι ότι κάτι εξαιρετικά σοβαρό έχει συμβεί, που σχετίζεται πιθανά και με την εισαγγελική έρευνα σχετικά με τις ευθύνες που καταλογίζονται στους καθ’ ύλην υπευθύνους μεταξύ αυτών και του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου και με τη διαχείριση της κατάστασης των πυροπλήκτων εν γένει, του ερανικού λογαριασμού, αλλά και τις απ’ ευθείας αναθέσεις που κατά κόρον αποφασίζονται.

Οπότε καθόλου τυχαίες δεν πρέπει να χαρακτηριστούν οι συνεχείς αναβολές συνεδριάσεων του Σώματος, που φέρνουν στο φως τη μεγάλη διάσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο συνοδοιπόρων προεκλογικά, η οποία επιμελώς κρυβόταν επί μήνες.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα