22.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΟ «ΟΧΥΡΟ» ΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΟ «ΟΧΥΡΟ» ΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια της συνολικής ανάδειξης και αξιοποίησης του λόφου του Οχυρού και την παράδοσή του στους πολίτες, μετά από σχετική ενημέρωση, προχώρησε σε αίτημα προς τον Ελληνικό Στρατό για εκ νέου έρευνες στο χώρο με τα πλέον σύγχρονα μέσα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένα υπόλειμμα στρατιωτικού υλικού από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ως εκ τούτου, θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες στους υπό διερεύνηση χώρους, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ελάχιστη δυνατή όχληση αλλά και η μέγιστη ασφάλεια για τους χρήστες του πάρκου.

Σημειώνεται πως τα γήπεδα του τένις, το αναψυκτήριο, το θέατρο και οι χώροι πέριξ αυτών, όπως και οι δρόμοι δεν περιλαμβάνονται στους υπό εξέταση χώρους και δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στον τρόπο λειτουργίας τους.

Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν ύποπτα μεταλλικά αντικείμενα, παρακαλούμε να τα αφήσετε στη θέση τους και να ειδοποιήσετε το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας τηλ 22940 22100 ή τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου τηλ. 22943-21000.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα