22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με τη συνήθεια του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας ακολουθεί η κοπή της Βασιλόπιτας στα γραφεία του που βρίσκονται εντός των ορίων του λιμένος, στο τέλος του αλιευτικού καταφυγίου, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρατίθεται δεξίωση του ΟΛΡ.

Ένεκα αυτού του γεγονότος η προσέλευση επισήμων στη κοπή της πίτας ήταν μάλλον περιορισμένη.  Φέτος όμως για πρώτη φορά όπως τόνισε ο Πρόεδρος Τέλης Αδαμόπουλος, παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι κι αυτό τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Έτσι τους καλωσόρισε έναν-έναν ονομαστικά ξεκινώντας απ’ τα αριστερά του όπου κάθονταν οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Μάκης Βορίδης, και καταλήγοντας στο άλλο άκρο όπου ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Δ.Σ. του ΟΛΡ Κατερίνα Αδαμοπούλου η οποία αν κι οικοδέσποινα της δεξίωσης ήταν παρούσα όπως και πέρσι. Βέβαια η κ. Αδαμοπούλου του ζήτησε να ξεκινήσει γρήγορα ώστε να μην αφήσει να περιμένουν πολύ ώρα οι καλεσμένοι της στη δεξίωση. Αμέσως μετά το καλωσόρισμα η κ. Αδαμοπούλου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και αποχώρησε για να φτάσει ασθμαίνουσα στη δεξίωση όπου την περίμεναν.

Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του ΟΛΡ Κώστας Γεωργόπουλος, ο π. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης Γ.Γ. του δήμου Ρ-Π, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής, Δήμητρα Μήλα-Τσεβά, Παναγιώτης Καλφαντής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανός Φαφούτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σίσσυ Κατσούδα, Τσέρμου, ο  π. πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, η Αγγέλα Ξηντάρα πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Πικερμίου κ.α.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα