18.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΡΑΤΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΕΡΑΤΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ

Η ομάδα εικαστικής δημιουργίας “Πορφυρίς” με μέλη του ΚΑΠΗ Κερατέας, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του και με επικεφαλής τη Ζωγράφο κα Νάνσυ Κουμλίλη Γαλακτίδη, εργάστηκε  με ιδιαίτερη  αφοσίωση και ζωγράφισε θαυμάσια έργα εμπνευσμένα από τη Λαυρεωτική, το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία της Ανατολικής Αττικής, καθώς και από τα έργα του κορυφαίου Έλληνα Ζωγράφου, αείμνηστου Τάσου Χατζή (1927 – 1994), ο οποίος ήταν γέννημα – θρέμα της Κερατέας Αττικής.

Στο Λαύριο, τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 (6:00 μ.μ.) στους χώρους του σύγχρονου επιβατικού σταθμού Λαυρίου (εκεί που βρίσκεται και το Λιμεναρχείο Λαυρίου), θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, παρουσία επισήμων προσκεκλημένων και διακεκριμένων ομιλητών.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να τιμήσουμε τον αείμνηστο Τάσο Χατζή και για να θαυμάσουμε τα ζωγραφικά έργα που αφορούν στην ένδοξη Λαυρεωτική και στην πανέμορφη Ανατολική Αττική.

Η Έκθεση Ζωγραφικής, με ελεύθερη – δωρεάν είσοδο, θα είναι ανοικτή καθημερινώς το πρωί από ώρα 10:30 μέχρι 13:30 και το απόγευμα από ώρα 17:30 μέχρι 20:30 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

Στα πλαίσια της Έκθεσης Ζωγραφικής, οι μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων της Λαυρεωτικής, καθώς και τα παιδιά που θα επισκεφτούν την Έκθεση με τους γονείς τους θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν. Τα καλύτερα παιδικά έργα θα βραβευθούν.  Τα βραβεία θα απονείμουν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς και ο κ. Δημοσθένης Δόγκας. Όλα τα παιδιά, για τη συμμετοχή τους, θα πάρουν αναμνηστικό.

Τα μέλη της ομάδας εικαστικής δημιουργίας “Πορφυρίς” – Σμαρώ Χρυσανθοπούλου, Λένα Δροσοπούλου, Φανή Κολλιού, Γεωργία Καλαθάκη, Ιωσηφίνα Ταταράκη, Ουρανία Καραμπίνη, Βέρα Πατρινού, Τάκης Πατρινός,  και η επικεφαλής της ομάδος Νάνσυ Κουμλίλη Γαλακτίδη, ευχαριστούν από καρδιάς την Οικογένεια Δημοσθένη Δόγκα, που είναι Μεγάλος Χορηγός της Έκθεσης, καθώς και τους συνδιοργανωτές – υποστηρικτές της ‘Εκθεσης.

 

Μέγας Χορηγός – Οικογένεια Δημοσθένη Δόγκα.

Συνδιοργανωτές – Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου & Δήμος Λαυρεωτικής, ”Κέφαλος”    ΝΠΔΔ, ΚΑΠΗ Κερατέας.

Υποστηρικτής – “Χρυσή Τομή” Κερατέας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κα Νάνσυ Κουμλίλη Γαλακτίδη τηλ.  6983 855349

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα