23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Άξιος συγχαρητηρίων ο παλαιστικός σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου ο οποίος για πολλοστή φορά σάρωσε τα μετάλλια, 1 χρυσό, 1 αργυρό και 7 χάλκινα στους άνδρες και 3 χρυσά στις γυναίκες,  το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό Ζωφριάς, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά του 2015-2016, δικαιώνοντας ταυτόχρονα τον προπονητή τους Βασίλη Κολλάρο που έθεσε νέους στόχους βασιζόμενος σε νέα προπονητικά προγράμματα.

ΑΝΔΡΕΣ

Οι παλαιστές που κέρδισαν τα μετάλλια είναι: Παναγιώτης Καφίρης χρυσό, Γιώργος Οικονομόπουλος αργυρό. Χάλκινο κέρδισαν οι: Ευάγγελος Σταματίου, Μάριος Πασπαλής, Αλέξανδρος Μπεντάη, Γιώργος Μιαούλης, Γιώργος Τσαρουχάς, Λουκάς Κυριακόπουλος και Κων/νος Παπακωνσταντίνου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι γυναίκες έπεσαν στη μάχη μετά τους άντρες την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης γυναικών.

Τα κορίτσια της πάλης πρωταγωνιστούν σε όλες τις διοργανώσεις, φλερτάροντας με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, καθώς η παράδοση συνεχίζεται αυστηρά και πειθαρχημένα από την πρώτη μέρα λειτουργείας του συλλόγου.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις τα κορίτσια κέρδισαν τρία χρυσά με τις: Σταματία & Μαργαρίτα Σταματίου και τη Σάρα Μπεντάη, κάνοντας περήφανους προπονητές, ομάδα και συντοπίτες τους.

Μετά από τόσες νίκες και παραδειγματική παρουσία του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, οι παλαιστές περιμένουν ένα κλειστό χώρο με υποδομές ελληνορωμαϊκής πάλης, αντάξιο των επιτυχιών τους. 

Αυθόρμητο το ευχαριστώ στη δημοτική αρχή Ρ-Π που με τη συνδρομή της δεν αφήνει να πεθάνει το όνειρο παιδιών και γονιών για το ευ αγωνίζεστε

 

   

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα