21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

Με ένα νέο σεμινάριο καλωσορίζει η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» το 2017, στα πλαίσια ενός πλούσιου και ποιοτικού προγράμματος σεμιναρίων του συλλόγου.

Το σεμινάριο «ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ» που έχει γίνει θεσμός τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, θα υλοποιηθεί φέτος ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέα ύλη,  σε συνεργασία με την «Genius in Gastronomy» του βραβευμένου Sommelier Γιώργου Λούκα.

Εισηγητές του θα είναι οι: Γιώργος Λούκας- Sommelier/Ιδρυτής της Genius in Gastronomy &  Χρήστος Σιώμος- Sommelier/ Εισηγητής της Genius in Gastronomy

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:30 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (20 & 27/1 και 3/2). Θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 10 ώρες.

Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

•        Αρχές Αμπελουργίας- Οινολογίας/ Μυστικά της Γευσιγνωσίας

•        Ελληνικές ποικιλίες

•        Διεθνείς ποικιλίες

•        Συνδυασμός κρασί με φαγητό/ Τα διάσημα Blends

•        Γευσιγνωσία ποιοτικών κρασιών σε κάθε μάθημα

Το σεμινάριο απευθύνεται και σε συμμετέχοντες προηγούμενων κύκλων λόγω της ανανέωσης της  ύλης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6977452498 – 6987555223 – 6984614675. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2017. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων.

Το σεμινάριο υλοποιείται με την στήριξη των εταιρειών “Genius in Gastronomy” και “Deals” καθώς και των Οινοποιείων: Μικροοινοποιία Μυλωνάς, Κτήμα Βασιλείου, Κτήμα Νέμειον,  Οινοποιείο Παπαγιαννάκος, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά, Αμπελώνες Ανδρέου, Αμπελώνες Αντωνόπουλου, Οινοποιείο Gentilini,  Κτήμα Αρβανιτίδη, Κτήμα Ευάμπελος γη – Οίνοι Δομοκού, Οινοποιείο Κόκκινος, Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Βουρβουκέλη, Οινοποιείο Στραταριδάκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα