24.8 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Mία μοναδική βραδιά έζησαν οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ Λαυρίου, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου , στην συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Παιδική- Νεανική Χορωδία και την Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε διεύθυνση του μαέστρου Ευτύχη Ζαρμπ.

Το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Πέτρος Φιλίππου,ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Ιωάννης Αδάμης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Λαυρεωτικής κα Ευαγγελία Βελετάκου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής ,ο σκηνοθέτης κος Παντελής Βούλγαρης και πλήθος πολιτών.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να ερμηνεύει το «Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία» και στο πρώτο μέρος της συναυλίας, οι θεατές άκουσαν Σεφέρη, Ελύτη, Λειβαδίτη, Ρίτσο, Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη ντυμένα με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από την Ορχήστρα Νέων.

Η συναυλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και του Δήμου Λαυρεωτικής στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού των 150 Χρόνων του Νεότερου Λαυρίου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμμετείχε αφιλοκερδώς.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τα Παιδιά της Παιδικής- Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Λαυρεωτικής καθώς και την Ορχήστρα Νέων και τον μαέστρο μας Ευτύχη Ζαρμπ και φυσικά τον ανεπανάληπτο και καλό φίλο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι πάντα παρών και αρωγός στους αγώνες του Δήμου μας. Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα