16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Ο  Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου  Σπάτων – Αρτέμιδος ΄΄Η ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄ λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με μαζική συμμετοχή των πολιτών μας σε όλα τα αθλητικά προγράμματα.

Μέλημά μας είναι  να υπηρετήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες κάθε μικρού και μεγάλου συμπολίτη μας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αναπτύσσουμε αθλητικές δράσεις και διοργανώσεις.

Μία από αυτές είναι το τουρνουά  καλαθοσφαίρισης 3Χ3 σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τα εκπαιδευτήρια ΄΄Νέα Γενιά Ζηρίδη΄΄.

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά έχουν οριστεί για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ  9:00 πμ  έως  13:00 μμ.

Ο Αθλητικός Οργανισμός θα φροντίσει για τη διανομή  αιτήσεων συμμετοχής στα σχολεία του Δήμου μας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΟΚ.

Η μετακίνηση των παιδιών από και προς τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη θα γίνει με αποκλειστική ευθύνη των γονέων. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά θα υπάρχει παρουσία γιατρού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 18 ετών. Για όσους γονείς επιθυμούν να παραμείνουν στο χώρο διεξαγωγής των Εκπαιδευτηρίων θα λειτουργεί κυλικείο κατά τις ώρες διεξαγωγής του τουρνουά.

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε.

                     

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα