19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Όταν υπάρχει συνέχεια στην εναλλαγή των δημοτικών αρχών, το αποτέλεσμα αφ’ ενός είναι ικανοποιητικό, αφ’ ετέρου αποτελεί δείγμα πολιτικής ωριμότητας και των δύο πλευρών. Για του λόγου το αληθές η απόκτηση στέγης του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας, που μετά από 23 χρόνια, πρώην και νυν δημοτικές αρχές του παραχώρησαν δημοτικό χώρο για να στεγαστεί.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Λυκείου των Ελληνίδων:   

«Το Λύκειον των Ελληνίδων Ραφήνας απέκτησε δική του στέγη. Ένα μικρό χώρο στο παλιό ιστορικό σχολείο της Ραφήνας που ανακαινίσθηκε πρόσφατα και μετατράπηκε σε Κέντρο Τέχνης, Γραμμάτων και Πολιτισμού του Δήμου μας, στην οδό Τριγλίας και Αθηνών, στο κέντρο της πόλης μας. Εκεί θα μεταφερθούν τα γραφεία του Λυκείου, ενώ η ιματιοθήκη του θα παραμείνει στον ήδη υπάρχοντα ενοικιαζόμενο χώρο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 34.

 Είναι η πρώτη φορά που το Λύκειο, στα 23 χρόνια λειτουργίας του στη Ραφήνα, έχει ένα χώρο από το Δήμο, για να στεγαστεί.

 Το Λύκειο ευχαριστεί κι ευγνωμονεί  γι αυτή την προσφορά πρώτα το πρώην δήμαρχο Ραφήνας- Πικερμίου και πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ  κ.  Γεώργιο Χριστόπουλο, που με δική του πρωτοβουλία και με την απόφαση 49/28-7-14 του ΔΟΠΑΠ παραχωρήθηκε ο χώρος. Έπειτα ευχαριστεί τον τωρινό δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ  κ. Γεώργιο Δουβίτσα, που με την απόφαση 55/2014, που κοινοποιήθηκε στις 15-10- 14, ενέκριναν και υλοποίησαν  την σχετική παροχή.

 Η κίνηση αυτή είναι μια ακόμη τιμή και πραγματική αναγνώριση του Λυκειακού έργου από το Δήμο μας».

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα