23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Πληρ.: Φανή Ψαθά, τηλ.: 6974410136 ΕΙΣΑΙ 18ΕΩΣ 45 ΕΤΩΝ; ΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου για ακόμα μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο προσπαθώντας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών διαδίδοντας το μήνυμα αυτό κατά τη διάρκεια της Ανοιξιάτικης Συνάντησης Ρυθμικής .

Σκοπός του Συλλόγου να βοηθήσει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να συγκεντρώσει νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών την ημέρα της εκδήλωσης δηλ. την Κυριακή 9 Απριλίου από τη 1 το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Της Διασταύρωσης Ραφήνας θα ενημερωθούμε όλοι για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών και θα γραφτούν ως εθελοντές δότες όσοι το επιθυμούν!

Μια σημαδιακή ημέρα η Κυριακή των Βαΐων η ημέρα της εκδήλωσης- πριν την Μεγάλη Βδομάδα των Παθών, ας βοηθήσουμε και εμείς για την ‘Ανάσταση’ αυτών των παιδιών που μας περιμένουν! Συγκέντρωσε όσους περισσότερους μπορείς κι ΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζεται κυρίως από δωρεές που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμοί. Στόχο έχει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αρχείο εθελοντών δοτών που να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση και να είναι σε θέση να προσφέρει μοσχεύματα σε ασθενείς οποιοσδήποτε χώρας.

Για την εγγραφή του εθελοντή δότη απαιτείται η εργαστηριακή ανάλυση του δείγματος στοματικού επιχρίσματος ώστε να βρούμε τον ιστικό του τύπο (HLA), ο οποίος είναι απαραίτητος για να διαπιστωθεί ο βαθμός συμβατότητας μεταξύ δότη και ασθενούς. Η ανάλυση αυτή γίνεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια και το κόστος της κάθε εξέτασης είναι υψηλό.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα