20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«1ος Μαραθώνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας» στην παραλία Μαραθώνα

«1ος Μαραθώνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας» στην παραλία Μαραθώνα

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δύο (2) διαγωνισμοί! Ο ένας διαγωνισμός θα είναι μαγειρικής (κατηγορίες: κοτόπουλο & ψάρι - κρυφό καλάθι) και ο δεύτερος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής (ελεύθερη συνταγή με θέμα τα καλοκαιρινά φρούτα,

Ένας ιδιαίτερος Μαραθώνιος θα διεξαχθεί στην παραλία του Μαραθώνα. Πρόκειται για τον «1ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας» που γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνα και τρεις φορείς, την Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δύο (2) διαγωνισμοί! Ο ένας διαγωνισμός θα είναι μαγειρικής (κατηγορίες: κοτόπουλο & ψάρι – κρυφό καλάθι) και ο δεύτερος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής (ελεύθερη συνταγή με θέμα τα καλοκαιρινά φρούτα, η οποία προσκομίζεται έτοιμη). Όλοι οι διαγωνισμοί, αφορούν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες. Σημαντικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Περισσότερα στο επισυναπτόμενο PDF

ΑΠ184_1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα