14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜακριά απ' τον Μπουρνούς και (όχι) αγαπημένοι! (video)

Μακριά απ’ τον Μπουρνούς και (όχι) αγαπημένοι! (video)

Στο χτεσινό (21/7/2022) οδοιπορικό Μητσοτάκη στα καμένα της Πεντέλης, δεν επισκέφτηκε Ντράφι και Διώνη. Γιατί άραγε;

Η εποχή που ο κος Μπουρνούς ως λευκή περιστερά  με τη βοήθεια πρώην αντιδημάρχου που του άνοιγε τις πόρτες του Μαξίμου, περιδιάβαινε δίπλα στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ξεναγώντας τον στις καμένες εκτάσεις της φονικής φωτιάς του 2018 σε Ραφήνα και Μάτι,  πέρασε ανεπιστρεπτί.

Σήμερα ο τότε αντιδήμαρχος έχει αποχωρήσει, γευόμενος την αχαριστία Μπουρνούς που τον «ξήλωσε» απ’ τη θέση μόλις κάθισε στην καρέκλα ως δήμαρχος μετά την παραίτηση Πιστικίδη, (ήταν μάλιστα ο μόνος αντιδήμαρχος που αντικαταστάθηκε) κι ο ίδιος (Μπουρνούς) είναι πλέον υπόδικος για τις τόσες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες που χάθηκαν τον Ιούλη του 2018.

Σήμερα το κλίμα έχει αλλάξει υπό το βάρος της αναμενόμενης δίκης Μπουρνούς και της γενικής δυσαρέσκειας που υποβόσκει στην τοπική κοινωνία εναντίον του. Φυσικό αποτέλεσμα τούτων η άνωθεν εντολή να μην επιτραπεί στον κο Μπουρνούς να σταθεί δίπλα στον Πρωθυπουργό, πολύ περισσότερο να πιάσει κουβεντούλα μαζί του ή ν’ αναμειχθεί στην ενημέρωση που έκαναν στον κο Μητσοτάκη η κα Γκικάκη κι ο κος Χρυσοφώτης για όσα σχεδιάζονται να γίνουν στο λιμάνι.

Προς επικύρωση των γραφομένων το βίντεο όπου φαίνεται ολοκάθαρα ο υπεύθυνος ασφαλείας του Πρωθυπουργού να μην επιτρέπει στον κο Μπουρνούς ν’ ανέβη στην εξέδρα όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι ο Πατούλης και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο.

Αλλά κι η φωτογραφία της ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη απ’ την Δέσποινα Γκικάκη και τον Σπύρο Χρυσοφώτη, με τον Μπουρνούς να στέκεται με έντονη δυσαρέσκεια πίσω απ’ την Δέσποινα.

Τιτιβίσματα αναφέρουν ότι ο τοπάρχης προσπάθησε να διεισδύσει στην ενημέρωση, αλλά η Δέσποινα διακριτικά μεν αποφασιστικά δε του έκοψε το βήχα και τον έστειλε εκεί που ανήκει, σε δεύτερο πλάνο.

ΥΓ. Προς επικύρωση της απόφασης Μητσοτάκη να αποφεύγει την επαφή με τον υπόδικο δήμαρχο Ρ-Π, ότι στο χτεσινό (21/7/2022) οδοιπορικό του στα καμένα της Πεντέλης, προτίμησε να μην επισκεφτεί Ντράφι και Διώνη, ενώ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και την Παλλήνη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα