15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ4Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

4Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Το ραντεβού μας με την ανθρωπιά έφτασε για μια ακόμα φορά. Την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 από τις 9:00 – 13:00,  θα πραγματοποιηθεί η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Σαρωνικού, στον χώρο του Δημαρχείου, στα Καλύβια.

Οι ανάγκες των συμπολιτών μας αλλά και δικών μας ανθρώπων σε αίμα, ώθησαν τον Δήμο Σαρωνικού στη δημιουργία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, την 1η Οκτωβρίου 2014. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε βοήθεια είναι αναγκαία η προσφορά όλων μας σε αίμα. Το μόνο που χρειάζεται να αφιερώσουμε είναι 10 λεπτά από τον χρόνο μας. Η αξία της προσφοράς μας όμως είναι ανεκτίμητη.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να είναι κάθε ενήλικας ηλικίας από 18 έως 60 ετών. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, πληρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ο αποστειρωμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται άπαξ, ενώ στη συνέχεια καταστρέφεται.

Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά του εθελοντή είναι αμέτρητη. Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ελάχιστη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, τον φίλο, τον συγγενή.  

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, 9:00-13:00, Δημαρχείο Σαρωνικού, Καλύβια, αφιερώνουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας και προσφέρουμε το Δώρο της ΖΩΗΣ. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα