22.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ“ChocoLove”: Πρόσκληση στη γιορτή σοκολάτας της ΕΣΤΙΑΣ

“ChocoLove”: Πρόσκληση στη γιορτή σοκολάτας της ΕΣΤΙΑΣ

Η ΕΣΤΙΑ σας προσκαλεί σε μια γιορτή σοκολάτας με τίτλο “ChocoLove” που έχει στόχο την ενίσχυση της νέας της υπηρεσίας Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές συνταγές σοκολάτας και άλλων ροφημάτων και να δοκιμάσουν σοκολατένιες λιχουδιές φτιαγμένες από το εργαστήριο της ΕΣΤΙΑ. Αρκετές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Την προσπάθεια της ΕΣΤΙΑ υποστηρίζουν οι εταιρείες ION, ASTIR καθώς και επώνυμα ζαχαροπλαστεία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και όμορων περιοχών με την ευγενική προσφορά έτοιμων προϊόντων τους.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας COVID-19 και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και ο δημοτικός χώρος Blue Bell (πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β Ψυχικό) διατίθεται με την ευγενική υποστήριξη του.
Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής έχει στόχο την προσωπική ανάπτυξη του παιδιού με αναπηρία καθώς και την ενίσχυση της οικογένειας του ώστε να στηριχθεί η κοινωνική ένταξη και των δύο. Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης υποστηρίζει το παιδί με αναπηρία (ηλικίας 0-6 ετών) και το περιβάλλον του.
Από το 1982, η ΕΣΤΙΑ φροντίζει ολιστικά και εφ’ όρου ζωής ανθρώπους με νοητική υστέρηση. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, υποστηριζόμενης απασχόλησης, προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ελευθέρου χρόνου. Λειτουργεί 4 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Μελίσσια, Νέο Ψυχικό, Πικέρμι και Βριλήσσια Αττικής. Κάθε χρόνο υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους με νοητική αναπηρία, από 14 ετών και άνω και απασχολεί 50 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2106713149 ή στο email [email protected]

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα