18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «Γαλιλαίας»

Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «Γαλιλαίας»

Κάθε δώρο που επιλέγεις έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή των ασθενών που δοκιμάζονται

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, και ώρες 10:30 – 18:00.

Μια εκδήλωση γεμάτη μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Πρωτότυπα στολίδια, Σπιτικά γλυκά, Τρόφιμα, Ποτά, Βιβλία, Παιχνίδια, Άνθη & Φυτά, Χειροτεχνίες εθελοντών, Συνθέσεις δώρων σε καλάθια, Είδη σπιτιού, Διακοσμητικά αντικείμενα & πολλές ακόμα ξεχωριστές προτάσεις!

Μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Όμορφες μελωδίες, κάλαντα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παράδοση και χαρά με τη συμμετοχή συλλόγων, σωματείων και σχολείων.

Μια ευκαιρία συνάντησης φίλων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» από όλη την Αττική που γίνονται μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά αγάπης για τους ασθενείς που δοκιμάζονται και τις οικογένειές τους.

Φέτος τα Χριστούγεννα στη Δωροαγορά μας σας περιμένει και το Καράβι των Ευχών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» .

Είναι έτοιμο να κρεμάσετε στα πανιά του και τη δική σας χειρόγραφη ευχή για τους ασθενείς μας, να γεμίσει με τις ευχές όλων των φίλων που θα έλθουν και να ταξιδέψει ώστε οι ευχές μας να γίνουν ΠΡΑΞΗ!

Εκατοντάδες εθελοντών και υποστηρικτών συμβάλλουν στη διοργάνωση με προσφορές και προσωπικό χρόνο ενώ οι πολυάριθμοι χορηγοί μας μας έχουν προσφέρει χιλιάδες υπέροχα είδη για τη Δωροαγορά  και εξαιρετικά δώρα για τη Λαχειοφόρο κλήρωση. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους από καρδιάς για τη στήριξη στην εκδήλωση και το έργο μας.

Όλοι εμείς στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», εθελοντές, προσωπικό και ασθενείς,  περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε στην καθιερωμένη αυτή γιορτή. Ύστερα από δύο έτη που οι συνθήκες της πανδημίας μάς είχαν επιβάλει τη διαδυκτιακή διεξαγωγή της, έφτασε η στιγμή που το προαύλιο και η αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας θα ντυθούν γιορτινά και θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να σας υποδεχθούν.

«ΓΑΛΙΛΑΙΑ», Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα.

Σας περιμένουμε στη Δωροαγορά μας!

Λίγα λόγια για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Η πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντί­δας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» προσφέρει, από την ίδρυσή της το 2010, δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS). Στόχος της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών  καθώς και των οικογενειών τους. Η βελτίωση επιτυγχάνεται με την έγκαιρη αναγνώριση, αξιολόγηση και αντιμετώπιση συμπτωμάτων, όπως ο πόνος, ή άλλων προβλημάτων σωματικών, ψυχοκοινωνικών, ή πνευματικών  με σκοπό την ανακούφισή τους. Η Μονάδα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα λειτουργών υγείας, έχοντας σύστημα διαχείρισης ποιότητας βασισμένο στα διεθνή σχετικά πρότυπα.

Στις υπηρεσίες της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»  εντάσσονται η Φροντίδα κατ’ Οίκον, ο  υπερσύγχρονος νοσηλευτικός Ξενώνας (hospice) και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης, ενώ ανά έτος προσφέρονται πάνω από 1.700 ημέρες νοσηλείας στον Ξενώνα της Μονάδας και πάνω από 6.000 επισκέψεις στα σπίτια των ασθενών.

Όπως προαναφέρθηκε όλες οι υπηρεσίες της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» προσφέρονται δωρεάν, και αυτό είναι εφικτό χάρη στην αγάπη και υποστήριξη πολλών ιδιωτών, αλλά μεγάλων ιδρυμάτων και εταιρειών της χώρας μας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 6635955, 2106632579

www.galilee.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα