26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣFOOD EXPO 2019: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ & ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...

FOOD EXPO 2019: ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ & ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για προώθηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας εντάσσεται η νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συμμετοχή του Δήμου Κρωπίας στην καταξιωμένη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2019 (16-18 Μαρτίου 2019). Στην πρόσκληση του Δήμου Κρωπίας μέσω των τοπικών παραγωγικών συλλογικών φορέων ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής 11 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, το μέλι, τις βρώσιμες ελιές, το παρθένο ελαιόλαδο  και το κρασί. Σε  σύσκεψη των εκπροσώπων των παραγωγών- επιχειρήσεων του Κορωπίου με τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαο Γιαννάκο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, καθορίστηκαν οι θέσεις στο Δημοτικό εκθετήριο ύστερα από κλήρωση που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η θέση του Δημοτικού εκθεσιακού χώρου, η επιμέλεια της δημιουργίας του, ο εξοπλισμός του από την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Κορωπιώτικης – Μεσογείτικης γης δημιουργούν -για άλλη μια χρονιά- μια εικόνα πολύ ελκυστική για την επίτευξη των στόχων του Δήμου και των επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών του Κορωπίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  οι :

Αγροτικός Oινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου Α.Σ.Κ (οίνοι), Κτήμα Αναγνώστου (οίνοι), Κτήμα Βασιλείου(οίνοι), Βισβίκης Βάϊος (μέλι), Κτήμα Δάβαρη (οίνοι), Νικολού Οινοποιήσεις (οίνοι), Σταματίου (οίνοι), Μαρία Χελιώτη «Πέλκιζα» (οίνοι), Δήμας –Μαράκης & ΣΙΑ ΕΕ «ΕΝΕRGAEA», (Ελαιόλαδο), IDEAL  S.A Mavrides-Chimos Οlives (βρώσιμες ελιές), Mανώλης Κωστάκης & ΣΙΑ «Χρυσή Μέλισσα»(Μέλι). 

 

Φωτογραφία από την  Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας στις 13.02.2019,

O Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας Νικόλαος Γιαννάκος και παραγωγοί & εκπρόσωποι επιχειρήσεων (από αριστερά προς τα δεξιά, Βισβίκης Β, Σταματίου Ιωάννης Κωστάκης Μανώλης, Ιdeal(κα Χίμου), ΔΗΜΑΣ-ΜΑΡΑΚΗΣ Εnergaea, «Πέλκιζα» (καΧελιώτη), Δάβαρης Αντώνης)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα