17.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣJAZ PARTY ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

JAZ PARTY ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στο καλοκαιρινό τζαζ party «Summer Grooves», με τον Δημήτρη Βασιλάκη, το Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 10 το βράδυ, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, στο Πόρτο Ράφτη.

 

Θα παρουσιαστούν κομμάτια από την βραβευμένη δισκογραφία στην ιστορική Candid Records, αγαπημένα standards της τζαζ και νέο υλικό που θα ηχογραφήσει σύντομα ο Δημήτρης Βασιλάκης, με ένα σύνολο από κορυφαίους Έλληνες μουσικούς της τζαζ, και με την συμμετοχή μιας νέας τραγουδίστριας της τζαζ, της κας Σάσσας Παπαλάμπρου.

 

Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Ronnie Scott’ s Club στο Λονδίνο, στα πλαίσια του London Jazz Festival και στον πιο σημαντικό χώρο της τζαζ στις ΗΠΑ στο Lincoln Center: Dizzy’ s Club Coca Cola Jazz At The Lincoln Center.

           

Δημήτρης Βασιλάκης σαξόφωνα/φωνητικά

Μάνος Σαριδάκης πλήκτρα

Μάνος Λούτας  μπάσο

Γιώργος Πολυχρονάκος τύμπανα

Special guests:

Σάσσα Παπαλάμπρου φωνητικά

Γιάννης Καραγιαννάκης τρομπέτα

Στέλιος Σαριδάκης κιθάρα

Νέστορας Βασιλάκης ηλεκτρικό μπάσο

 

Ο Δημήτρης Βασιλάκης έχει ηχογραφήσει για την ιστορική εταιρία της τζαζ Candid records με πέντε (5) διεθνώς βραβευμένα άλμπουμ από το BBC σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.
Έχει παρουσιάσει σχετικό ρεπερτόριο, σε εμφανίσεις όπως για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον Bill Clinton, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, New Orleans Katrina Benefit, Αθήνα 2004, Δελφικοί Αγώνες, Ηρώδειο, Φεστιβάλ Αθηνών Λυκαβηττός, London Jazz Festival, Birdland Jazz Club New York, Yale University, Smithsonian Festival Washington DC, Onassis Cultural Center, European tours, North America tours, South Africa tours, ενώ από τον διεθνή Τύπο έχει χαρακτηριστεί ως Έλληνας θεός της τζαζ. (Περισσότερα: www.dimitriosvassilakis.com)

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα