19.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣO ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ GREECE RACE FOR THE CURE 2014

O ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ GREECE RACE FOR THE CURE 2014

O Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμίου έκανε πράξη το μήνυμα: “Τρέξε και εσύ μαζί μας!” και έτρεξε μαζί με πλήθος κόσμου την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο στον συμβολικό αγώνα 2 και 5 χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Αθλητές, αθλήτριες, γονείς, προπονητές και φίλοι του Παλαιστικού στήριξαν με την παρουσία τους την μάχη που δίνετε καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Βοήθησαν να μεταδωθεί σε όλον τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Γιατί … όλοι μαζί τρέχουμε για τη ζωή!
Σε αυτόν τον αγώνα οι αθλητές τησ Ραφήνας δεν αγωνίστηκαν μόνο για την πρωτιά … αγωνίστηκαν για τις γυναίκες με προχωρημένο καρκίνο μαστού!

Το πρωί της Κυριακής λοιπόν  για 6η συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» έστειλε τρέχοντας πέντε χιλιόμετρα, το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης της ασθένειας. Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας Πικερμιου ευχαριστεί πολύ το “Άλμα ζωής” για τη συνεργασία και θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των γυναικών που θα βγούν νικήτριες στο δύσκολο αγώνα τους!

Λίγα λόγια για τον αγώνα:

Με ροζ μπλουζάκια και τα αθλητικά τους παπούτσια χιλιάδες πολίτες -άνδρες, γυναίκες και παιδιά – συμμετέχουν σ’ έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και έναν περίπατο 2 χιλιομέτρων, με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen®. Στόχος της συνάντησης στο Ζάππειο είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσής της. «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ένα: Η έγκαιρη διάγνωση σώζει τη ζωή της γυναίκας. Και όταν ο καρκίνος διαγνωσθεί σε πολύ αρχικό στάδιο, σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, μπορεί να είναι και πλήρως ιάσιμος» εξηγεί στα «ΝΕΑ» η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Άλμα Ζωής Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα