17.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ σύλλογος «Χρυσή Τομή» πάει εκδρομή και σας προσκαλεί

Ο σύλλογος «Χρυσή Τομή» πάει εκδρομή και σας προσκαλεί

2ήμερη εκδρομή – ξενάγηση στους Δελφούς – Αράχωβα – Δίστομο - Γαλαξίδι με την «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας, σας προσκαλεί στην διήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο-μουσείο των Δελφών, στο Μουσείο θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο και στις πόλεις Αράχωβα , Ιτέα και Γαλαξίδι το Σαββατοκύριακο την 20-21 Απριλίου 2024.

Η ξεναγός Ελένη Παπακώστα θα μας ξεναγήσει  στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Δελφών, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε  πολλά μνημεία του ιερού όπως το θέατρο και το στάδιο. Επίσης στην εκδρομή περιλαμβάνεται  ξενάγηση στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο, τον τόπο που γράφτηκε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Τέλος θα επισκεφθούμε για περιήγηση και βόλτα την Αράχωβα και το Γαλαξίδι, και η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο NAFSIKA PALACE στην Ιτέα.

  • Συμμετοχή 110€ ανά άτομο (περιλαμβάνεται διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο μαζί με πρωινό, πούλμαν και ξενάγηση)
  • Αναχώρηση 8.00 π.μ από το Δημοτικό Parking Κερατέας.
  • Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 6977452498, 6932221477, 6972016904.

Πρόγραμμα εκδρομής :

Σάββατο 20 Απριλίου: Αναχώρηση 8.00 π.μ  από το Δημοτικό χώρο στάθμευσης Κερατέας, με προορισμό το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο. Έπειτα μετακίνηση στο ξενοδοχείο NAFSIKA PALACE στην Ιτέα, όπου αφήνουμε τα πράγματά μας και στη συνέχεια φαγητό / βόλτα στο Γαλαξίδι.

Κυριακή 21 Απριλίου: Αναχώρηση το πρωί για την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών καθώς και στο μουσείο. Μετά θα ακολουθήσει φαγητό και βόλτα στην Αράχωβα .Το απόγευμα αναχώρηση από Αράχωβα προς Κερατέα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα