20.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ & ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ & ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20.00 σας προσκαλούμε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που θα φιλοξενηθεί στο Κτήμα Προμπονά στο Μαραθώνα

Θα είναι μια βραδιά που θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας για το Δήμο Μαραθώνα. Μια βραδιά αισιοδοξίας, μα πάνω απ’ όλα μια βραδιά ουσίας που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά την τεκμηριωμένη πρόταση διοίκησης που καταθέτουν ο Σπύρος Λιβαθινός και όλα τα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Αυτή την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 20.00 σας περιμένουμε στο Κτήμα Προμπονά, σε μια εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις που θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσετε από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Λιβαθινό, αλλά και να συζητήσετε με τους υποψηφίους συμβούλους που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας στις πέντε εκλογικές αναμετρήσεις του Δήμου μας (Δημοτικό Συμβούλιο και Κοινότητες Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης).

Ραντεβού την Παρασκευή στο Κτήμα Προμπονά σε μια βραδιά που θα σηματοδοτήσει μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη μέρα για το Δήμο μας!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα