18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η προσέλευση των χρηστών Υγείας, ασφαλισμένων ή μη και ασθενών, είναι απίστευτα μεγάλη στο Κ.Υ. Ραφήνας αφού εξυπηρετούνται εκεί πολίτες από Γραμματικό, Μαραθώνα, Ν. Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα ακόμα και Παλλήνη. Ένεκα τούτου η ταλαιπωρία ιδίως ηλικιωμένων ατόμων για να κλείσουν ένα ραντεβού είναι απίστευτη, όπως επισημαίνει η Πικερμιώτισσα Τασούλα Κάρλου σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο FB γράφει:

«Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ηλικιωμένους στο Κέντρο υγείας Ραφήνας Πιπερίου προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. Τα τηλέφωνα δεν απαντούν, ο ηλεκτρονικός τρόπος δεν είναι εύκολος γι’ αυτούς. Βρίσκουν λοιπόν τρόπο ανεβαίνουν ως εκεί και κάνουν ουρές στο γκισέ των ραντεβού. ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ρίξτε μια ματιά στο θέμα αυτό για να τελειώσει κάποτε η ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων» και συνοδεύει το άρθρο της με ανάλογη φωτογραφία.

Κατόπιν τούτου επικοινωνήσαμε μαζί της και μας είπε ότι έκανε παράπονα στην υπεύθυνη του Κ.Υ. κα Ζαρζάλη, η οποία της είπε ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν επαρκούν. Παρά τις οχλήσεις της όμως προς τους καθ’ ύλη υπευθύνους Υγείας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής θετικό αποτέλεσμα.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι ότι το συγκεκριμένο κέντρο έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της ευρύτερης περιοχής που προτιμούν να ταλαιπωρηθούν παρά να επισκεφτούν τα όμορα Κ.Υ. που σύμφωνα με πληροφορίες μας διαθέτουν περισσότερο προσωπικό απ’ το προαναφερόμενο με πολύ λιγότερες επισκέψεις πολιτών.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα