23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π

ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π

Σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση των υπευθύνων της 1ης ΥΠΕ περί αλλαγής της επιστημονικής υπεύθυνης του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου. Η αλλαγή παρότι αναμενόμενη αναστάτωσε τους εργαζομένους στο εν λόγω κέντρο, καθώς η μέχρι σήμερα υπεύθυνη, κ. Αντωνία Δημητρίου ιατρός ΕΣΥ-Σισμανόγλειο, ήταν άψογη στα καθήκοντά της, συνεργάσιμη με τους συναδέλφους της και λοιπό προσωπικό και πολύ αγαπητή στους χρήστες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), ενώ είχε αγωνιστεί επί χρόνια για τη διατήρηση και αναβάθμιση του Κ.Υ. Ρ-Π.

Η απόφαση της 1ης ΥΠΕ με την ΑΔΑ: 6Ξ2Τ469Η26-20Η αναφέρει:

«Ορίζουμε Υπεύθυνη για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, με τριετή θητεία, την κα Ζαρζάλη Αναστασία, Διευθύντρια ειδικότητας Χειρουργικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 του Ν. 4368/2016».

Η κ. Νατάσα Ζαρζάλη προέρχεται απ’ το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) και προήχθη στο βαθμό της Διευθύντριας βάση του ευεργετικού νόμου του Υπουργείου Υγείας εξομοίωσης των ιατρών του ΕΣΥ με τους συναδέλφους τους του ΠΕΔΥ.  

Ευχόμαστε στην κ. Ζαρζάλη σιδεροκέφαλη, με την βεβαιότητα ότι θα σταθεί αντάξια των προσπαθειών της προκατόχου της, για την περαιτέρω αναβάθμιση του πρότυπου Πανελλαδικά Κ.Υ. στο οποίο ηγείται με τριετή θητεία.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα