19.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ» ΣΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ» ΣΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας, στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Χορού, που συνέπεσε με την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου και το κλείσιμο του προγράμματος “Peace through Traditional Toys and Games – Erasmus+» όπου φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας 20 εκπαιδευτικοί από την Τουρκία, Ρουμανία και Πορτογαλία, βράβευσε την Κα Ελένη Τερζίδη, σύζυγο του αειμνήστου Σωτήρη Τερζίδη, εκπαιδευτικού και 1ου Δ/ντη του 4ου Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από την ζωή το 2014, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην δημιουργία και επαναλειτουργία του Σχολείου.

Με την υπ’ αρ. 1 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, με την σύσταση του το 2015, αποφάσισε την διεξαγωγή στοχευόμενων δράσεων για την οικονομική ενίσχυση για τον εξοπλισμό του σχολείου με άρτιο Ηλεκτρονικό Εξοπλισμό Η/Υ και δικτύων.

Επίσης έθεσε την πρόταση του στους αρμοδίους φορείς  για την ονομασία μίας τάξης του σχολείου, σε « Αίθουσα Τεχνολογίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ» τιμώντας με αυτό  τον τρόπο την μνήμη και το όραμα του αειμνήστου Σωτήρη για ένα σχολείο τεχνολογικά εναρμονισμένο στην εποχή μας.

Την βράβευση και αποκάλυψη της «Αίθουσας Τεχνολογίας Σωτήρης Τερζίδης»  έκανε ενώπιων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Σοφίας Κουρμπαλιώτη,  Άννας Αγαπητού, Έλσας Κόλιου, Κατερίνας Λεγάκη και Κυριάκου Χταποδά και των καλεσμένων της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  Παναγιώτης Σπανόπουλος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα