16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΑΝΝΑ: ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Ο. Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ...

ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΑΝΝΑ: ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Ο. Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Η υποψηφιότητα για τη θέση της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας της κ. Βαρδοπούλου Ιφιγένειας-Άννας, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για το σύνολο των μελών της Ν.Δ. ιδίως μετά τη υποτονική έως τώρα παρουσία της Τ.Ο. παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου, μέλος του οποίου εθελοντικά ήταν κι η κ. Βαρδοπούλου.

Δεν πρέπει να παραγνωριστεί ότι η κ. Ιφιγένεια Βαρδοπούλου ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής όλες τις Κυριακές για την εκλογή προέδρου του κόμματος της Ν.Δ. με την κ. Χαρά Δεληγιάννη στο εκλογικό κέντρο της Ραφήνας και την κ. Ευτυχία Σακατίδου-Μπουρνιά ως πρόεδρο με την κ. Βιργινία Τζαγάκη-Γκύζη στο εκλογικό τμήμα Πικερμίου (και οι τρεις μετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υπ. μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου) έφεραν σε πέρας το δύσκολο εγχείρημα, λόγω του όγκου των προσελθόντων, με απόλυτη επιτυχία.

Σήμερα η κ. Βαρδοπούλου διεκδικεί με αξιώσεις την προεδρία της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. έχοντας κατά νου αμέσως μετά την εκλογή της να αναδείξει δημιουργικά το μεγάλο δυναμικό των μελών της Ν.Δ. του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με πρώτιστο στόχο το άνοιγμα γραφείου της Ν.Δ. που από χρόνια δεν υπάρχει στην περιοχή.

Ακολουθεί η επιστολή της κ. Βαρδοπούλου προς τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ν. Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου

Απευθυνόμενη σε σας επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι κατεβαίνω ως υποψήφια πρόεδρος της Τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου στις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί απ’ τη Ν.Δ. και θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου στο δημοτικό αναψυκτήριο στη Διασταύρωση Ραφήνας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. 

Απαλλαγμένη από οιανδήποτε εξάρτηση, πλην της επιθυμίας, της δικής σας συμμετοχής και συμπαράστασης στην εκλογική διαδικασία, αλλά και μετέπειτα στην προσπάθεια δημιουργίας μιας δυναμικής τοπικής οργάνωσης με παρεμβάσεις σε πολλά και ποικίλα προβλήματα, πάντα με όλους εσάς παρόντες και ενεργούς στις όποιες αποφάσεις.

Έρχομαι, με τη δική σας πάντα υποστήριξη να υπηρετήσω την ιδεολογία του κόμματος, να συνεργαστώ με όλες τις τάσεις μέσα σ’ αυτό, να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ προς τούτο. Ενέργειες που σας είναι ήδη γνωστές λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων μου, τόσο στο δήμο, όσο και στο κόμμα.

Ως νομικός ξέρω τι σημαίνει η λέξη υπηρετώ

Ως γραμματέας συλλόγου ξέρω τι σημαίνει η λέξη συνεργάζομαι

Ως εθελόντρια της πολιτικής προστασίας του δήμου μας ξέρω τι σημαίνει η λέξη προσφέρω

Με οδηγό τις τρεις αυτές ιδιότητες, με την επιθυμία να συνδράμω στην ανανέωση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που εκπροσωπεί η Ν. Δημοκρατία, με μόνους συμμάχους όλες και όλους εσάς τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνα-Πικερμίου είμαι σίγουρη ότι θα νικήσουμε!

ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΑΝΝΑ

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα