26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»: Η ΦΩΦΗ ΜΠΑΖΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»: Η ΦΩΦΗ ΜΠΑΖΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φώφη Μπαζάνου με την παράταξη “Βήμα στο Μέλλον” του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Νίκου Χατζηγιάννη, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του δήμου:

Φίλοι και Φίλες,
Όταν κανείς βλέπει τον τόπο που ζει και μεγαλώνει το παιδί του να παρακμάζει μέρα με τη μέρα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναλάβει προσωπική δράση και πρωτοβουλία ενεργούς συμμετοχής στα κοινά.

Ως μόνιμη κάτοικος Νέας Μάκρης εδώ και πολλά χρόνια, ενεργή επαγγελματίας της περιοχής και ως μητέρα δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια και να μείνω μακριά από όλα όσα αφορούν τις ζωές μας.

Σε μια εποχή που όλοι μας βασανιζόμαστε από διάφορα προβλήματα, η ανάγκη συμμετοχής μας σε όλα όσα μάς αφορούν γίνεται επιτακτική και απαραίτητη.

Σκεπτόμενη έτσι και εγώ, αποδέχθηκα με χαρά και προθυμία την πρόταση που μού έκανε ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Χατζηγιάννης, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να διαβεβαιώσω χωρίς επιφύλαξη ότι μπορεί και θέλει να πάμε τον τόπο ένα βήμα μπροστά.

Κάνω μαζί του το ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ως υποψήφια Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την ακλόνητη πίστη ότι ο Νίκος Χατζηγιάννης έχει όραμα, έχει σχέδιο, έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Με πίστη, δουλειά και συνέπεια, Μπορούμε και θα πετύχουμε πολλά!

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα