22.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓΚΡΕΪΝΤΕΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Ξαφνικά στους δρόμους της Ραφήνας έκανε την εμφάνισή του το γκρέιντερ που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια ανατολικής Αττικής και το οποίο παραλήφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Το καλό αποτέλεσμα έφεραν οι συντονισμένες ενέργειες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην απόκτηση του μηχανήματος, το οποίο κατ’ αρχάς θα κατευθυνθεί προς την Αιολίδα για την αποκατάσταση των οδών του οικισμού ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, που ήταν και μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής, η οποία έγινε πράξη. 

Παράλληλα το μηχάνημα θα επεμβαίνει σε περιπτώσεις χιονοπτώσεων για την διάνοιξη των οδών, ενισχύοντας έτσι την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου. 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Παλπατζή τις επόμενες ημέρες θα γίνει αποτύπωση της κατάστασης στην οποία παραλαμβάνεται το μηχάνημα ώστε να επιδιορθωθούν τυχόν βλάβες και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς την Αιολίδα για την αποκατάσταση των οδών.

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Πικερμίου κ. Γιώργος Κοκκόλης, κάτοικος Αιολίδας, για τη ζωτικής σημασίας, για την περιοχή, εξέλιξη. Όπως δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Αιολίδα και για τον δήμο της Ραφήνας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στους κατοίκους της Αιολίδας πως όχι μόνο δεν τους έχουμε ξεχάσει αλλά εργαζόμαστε μεθοδικά και με σχέδιο για την ανακούφιση του οικισμού και την επίλυση των προβλημάτων τους. Τόσο ως αντιδήμαρχος όσο και ως κάτοικος της Αιολίδας, ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τους συναδέλφους αντιδημάρχους κ. Μπουρνούς και Παλπατζή για την ταχύτητα με την οποία έδρασαν για να έχουμε σήμερα αυτή την επιτυχία». 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα