18 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μετά την αχαρακτήριστη ανάρτηση στη προσωπική σελίδα του στο fb, όπου ο Ευάγγελος Αντώναρος επιτίθεται με απίστευτη σκληρότητα εναντίον του αντιπροέδρου της Ν. Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης με μια λιτή ανακοίνωση αποφάσισε τη διαγραφή Αντώναρου απ’ το κόμμα.

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Η ανάρτηση του κ. Αντώναρου για τον κ. Γεωργιάδη με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis, που έφερε τη διαγραφή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης…»

Τελικά στο κόμμα της Ν. Δημοκρατίας δεν χρειάζεται κανείς αντίπαλος να ξεκινήσει την κατεδάφιση, δόξα τω Θεώ έχει τα δικά της στελέχη να την κατεδαφίζουν καλλίτερα εκ των έσω.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα