20.5 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΙΣΤΙΚΟΥ) & ΓΙΑΝΝΗ (ΑΔΑΜ)

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΠΙΣΤΙΚΟΥ) & ΓΙΑΝΝΗ (ΑΔΑΜ)

Μια βδομάδα μετά αδύνατη παραμένει η περιγραφή της οδύνης των ανθρώπων που μαθαίνουν την απώλεια δύο αγαπητών τους προσώπων, του Γιώργου Πιστικού απ’ τη Ραφήνα και του Γιάννη Αδάμ απ’ το Ντράφι. Δύο προσώπων με τους οποίους τους συνέδεε πολύχρονη γνωριμία. Δύο ανθρώπων με τους οποίους, έπιναν καφέ, αντάλλαζαν απόψεις, συνομιλούσαν ακόμα και θέματα υγείας ελάχιστο διάστημα πριν μάθουν τον αδόκητο χαμό τους.

Πρωί του περασμένου Σαββάτου το νέο της απώλειας του Γιάννη Αδάμ, ο οποίος κατέληξε μετά από μια εξέταση ρουτίνας πέφτει βαριά ανάμεσα στους φίλους του στο συνηθισμένο στέκι όπου βρίσκονταν καθημερινά σχεδόν. Βράδυ της ίδιας μέρας η απώλεια του Γιώργου Πιστικού μετά από επιτυχές bypass, αλλά με δυσμενή κατάληξη λίγο πριν ολοκληρωθεί το κρίσιμο 24ωρο, αναστατώνει ολόκληρη τη Ραφήνα.   

Μια βδομάδα μετά ο πόνος δεν έχει καταλαγιάσει, οι αναμνήσεις βασανιστικές κι η επιθυμία να καταγραφεί αυτή η οδύνη επιτακτική. Μέσα απ’ αυτές τις αράδες το στερνό αντίο, όλων των ανθρώπων που είχαν τη τύχη να γνωρίσουν αυτούς τους δύο ξεχωριστούς ανθρώπους…

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα