15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Η ανάπτυξη  και η πρόοδος των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και οι αγωνιστικές επιτυχίες στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ,  τράβηξαν την προσοχή του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Δημήτρη Σκάρλου, με αποτέλεσμα  την πρόσκληση δύο ακόμα αθλητριών του Α.Ο Άνοιξης στις προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδος, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄.

            Τα ταλαντούχα κορίτσια μας, Βασιλιάννα Βουκλαρή και Πηνελόπη Μπακοπούλου, γεννημένες και οι δύο το 2004, με την επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση και τη συνέπεια στις προπονήσεις τους, κατόρθωσαν να  φτάσουν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο για την ηλικία τους και να ανταμειφθούν για τον κόπο τους με την πρόσκληση αυτή.

            Η προπόνηση του Κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδος Χάντμπολ στην κατηγορία Παγκορασίδες Β΄, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Τα τρία κορίτσια του Α.Ο Άνοιξης, συμπεριλαμβανομένης και της ήδη μετέχουσας αθλήτριάς μας, Κατερίνας Γκιουρέ, συμπλήρωσαν την παλέτα του ομοσπονδιακού τεχνικού, με το πράσινο χρώμα του Α.Ο Άνοιξης.

            Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο.Α Μάριος Λουκάτος, με αφορμή την επιτυχία των δύο νεαρών αθλητριών, δήλωσε :

« Η πρόσκληση σε εθνική ή προεθνική οµάδα, αποτελεί ξεχωριστή τιµή για κάθε αθλητή και για το σωματείο του. Τα δύο κορίτσια μας, μαζί με τα υπόλοιπα τρία παιδιά Κωνταντίνο Χριστόπουλο, Κωνσταντίνο Ραφτόπουλο και Κατερίνα Γκιουρέ,  που αποτελούν ήδη μέλη των Κλιμακίων της Εθνικής, είναι η ζωντανή απόδειξη της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς του ομοσπονδιακού προπονητή μας Κώστα Κότσιρα, αλλά επιπλέον αναδεικνύουν και το ταλέντο που υπάρχει στο Διόνυσο σε ένα άθλημα, όπως το χάντμπολ, το οποίο είναι γεγονός ότι σε σχέση με άλλα ομαδικά αθλήματα, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για διάκριση.

Δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο στους γονείς που αναζητούν αθλητικές διεξόδους για τα παιδιά τους,  ότι  η μεγάλη δυνατότητα διάκρισης που προσφέρει το χάντμπολ, λόγω του μικρού συναγωνισμού που υπάρχει σε υψηλό επίπεδο, δίνει και ένα υπολογίσιμο πλεονέκτημα μοριοδότησης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις  και την εισαγωγή των παιδιών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Από τη νέα χρονιά ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα μετέχει σε 5 αγωνιστικές κατηγορίες στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ (ΜΙΝΙ γεν.2006-2007, Παμπαίδες Β΄ & Παγκορασίδες Β΄ γεν.2004-2005, Παμπαίδες Α΄ & Παγκορασίδες Α΄ γεν.2002-2003) και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον, θα έχουμε τη χαρά να δούμε και άλλα παιδιά του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ να επιλέγονται σε κλιμάκια της Εθνικής, γιατί η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί γονείς, διοίκηση και προπονητής, αποδίδει καρπούς.

Συγχαρητήρια Βασιλιάννα και Πηνελόπη, Κώστα Κότσιρα, σ’ ευχαριστούμε για το έργο σου.»

 

Στοιχεία Επικοινωνίας Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ

Τηλέφωνο:  6944935144, 6944866067  Email[email protected]

               Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο Άνοιξης !!! 

 

                       

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα