19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΚΛΑΨΕ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ

ΕΚΛΑΨΕ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ

Με περισσή κατήφεια κι ένα συννεφιασμένο ουρανό, που άρχισε να ψιλοβρέχει όταν η νεκρώσιμη πομπή ακολούθησε τη νεκροφόρα που μετέφερε το μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Ραφήνας, πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών, αλλά και συμπολιτών του με επικεφαλής το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη, αποχαιρέτησαν το Κώστα Κουτσομύτη.

Από νωρίς σήμερα (Σάββατο 12 Μαρτίου) το μεσημέρι ο μητροπολιτικός ναός της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, γέμισε από κόσμο που παρακολούθησε την εξόδιο ακολουθία ενός μοναδικού ανθρώπου που τίμησε όσο κανείς την πατρίδα του, αλλά και τη Ραφήνα που υπήρξε μόνιμη κατοικία του.

Πολλοί οι καλλιτέχνες, οι πολιτικοί που παραβρέθηκαν, αλλά και τα στεφάνια όσων δεν παραβρέθηκαν, ωστόσο εμείς θα σταθούμε στους πολλούς συντοπίτες του, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Παρόντες όπως προαναφέραμε ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Μπουρνούς, Καλφαντής και Κοκκόλης, ο δημοτικός σύμβουλος ιατρός-συγγραφέας κ. Μαυρουδής, ο πολιτευτής κ. Καντερές, οι πρώην Δ.Σ. κύριοι Μαγκαφώσης και Κουζής και πλείστοι άλλοι επώνυμοι και απλοί κάτοικοι, εκπρόσωποι συλλόγων και λοιποί.

Αείμνηστε Κώστα ας βρεις στον ουρανό τη γαλήνη που αναζητούσες και δε βρήκες στη γη. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα