21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου (26 Οκτωβρίου), ξανάνοιξε τις πόρτες του στους Δημότες το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Παιανίας, το οποίο επισκέφθηκε το ίδιο πρωί ο Δήμαρχος Σπύρος Στάμου, για να χαιρετήσει και να ευχηθεί τους εργαζόμενους.

Το ΚΕΠ επαναλειτούργησε χάρη στις προσωπικές επαφές και τον αγώνα του Δημάρχου, ο οποίος προέβη επί σειρά μηνών, σε καθοριστικές ενέργειες ώστε να επιτύχει την έγκριση της μετάταξης εργαζομένων, για την επάνδρωση των υπηρεσιών του.

Ειδικότερα, από πέρσι ξεκίνησαν οι επαφές του Δημάρχου με την τέως Αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών Έφη Χριστοφιλοπούλου και στη συνέχεια με τον αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γεώργιο Κατρούγκαλο για την οριστική επίλυση του καίριου ζητήματος της επαναλειτουργίας του ΚΕΠ.

Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, ήταν η έγκριση πρόσληψης τεσσάρων υπάλληλων για τη σωστή επάνδρωσή του.

Εκτός από έναν που αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, οι υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καλυφθούν, προσωρινά από Δημοτικούς υπαλλήλους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ και για τους αντικαταστάτες τους.

Επιπλέον, η επαναλειτουργία του ΚΕΠ Παιανίας θα αποσυμφορήσει και θα διευκολύνει σημαντικά το κατάστημα ΚΕΠ των Γλυκών Νερών, το οποίο όλο αυτό το διάστημα είχε μεγάλο φόρτο εργασίας στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει όλους τους δημότες του Καλλικρατικού Δήμου.

Το ΚΕΠ αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική κοινωνική υπηρεσία, της οποίας η εύρυθμη λειτουργία θα είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα