19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Μια επίσκεψη στα γραφεία του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» με επικεφαλής τον Σπύρο Λιβαθινό είναι αρκετή για να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε τον οργασμό παραγωγής έργου που γίνεται εκεί. Τα ραντεβού με τον επικεφαλής Σπύρο Λιβαθινό διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ η κινητικότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στη διπλανή αίθουσα όπου έρχονται σε δημιουργική επικοινωνία με τον καθ’ ύλη υπεύθυνο Αλέξανδρο Σόμογλου είναι εντυπωσιακή.

Σχεδόν τρία τέταρτα της ώρας που βρεθήκαμε εκεί ήταν αρκετά για να διαπιστώσουμε ότι στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δεν πάει χαμένο ούτε δευτερόλεπτο καθώς όλα κινούνται σ’ ένα επίπεδο προσεγμένου, σε κάθε σημείο, σχεδιασμού. Τα πάντα ακολουθούν μια καλοσχεδιασμένη οδό, κάτι που δείχνει την πολλή δουλειά που προηγήθηκε πολλούς μήνες πριν.

Όπως μας δήλωσε ο κος Λιβαθινός σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στην πιθανολογούμενη αλλαγή ορίων του δήμου, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, καθώς η συμπαράσταση στο πρόσωπό του είναι συγκινητική. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του και στην ακράδαντη πεποίθησή του ότι οι επιθέσεις που δέχεται αφορούν κυρίως την εντοπιότητα και την υποστήριξη του Ψηνάκη ως υποψηφίου Δημάρχου.

«Δεν με αγγίζει ότι με λένε ξένο, μας τόνισε. Διαλέξαμε με την οικογένειά μου από χρόνια να κατοικήσουμε μόνιμα σ’ ένα τόπο που αγαπήσαμε και είναι επόμενο να επιθυμούμε την ευημερία, την πρόοδο και την αναβάθμισή του σε κάθε επίπεδο. Αυτές οι επιθυμίες είναι που με έκαναν να μπω στην τοπική πολιτική σκηνή, άσχετα ότι απογοητεύτηκα γρήγορα απ’ τον Ψηνάκη ως δήμαρχο κι ως εκ τούτου εγκατέλειψα νωρίς τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. που κατείχα κι ανεξαρτητοποιήθηκα».

Όσο αφορά δε την δεύτερη κατηγορία των αντιπάλων της υποψηφιότητάς του, της υποστήριξης Ψηνάκη δηλαδή που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδό του στον δημαρχιακό θώκο λέει: «Δεν ήμουν ο μόνος που υποστήριξε Ψηνάκη κι ο οποίος αποδείχτηκε μη ικανός να διοικήσει σε μια τόσο νευραλγική θέση. Εκτός πολλών συναδέλφων δημοτικών συμβούλων, είναι κι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων που του έδωσαν την δυνατότητα να κυβερνήσει μ’ ένα τεράστιο ποσοστό και μάλιστα απ’ την πρώτη Κυριακή».

Και συμπληρώνει: «Προσωπικά δεν σκοπεύω ν’ ακολουθήσω την πρακτική της στείρας αντιπαράθεσης με επιθέσεις στους συνυποψηφίους μου, καθώς πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε την πραγμάτωση, υλοποίηση και κυρίως λύση των αδιεξόδων που προέκυψαν απ’ την άφρονα διακυβέρνηση Ψηνάκη, την σωστή διαχείριση του μεγάλου προβλήματος με τον ΧΥΤΥ Γραμματικού ώστε ν’ αποτραπεί ο κίνδυνος για τους συντοπίτες μας, όπως κι η αποτροπή καταστροφής του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής. Επίσης πρωτεύοντα ρόλο στην συνείδησή μας παίζει η δίκαιη και γρήγορη αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που έφερε η φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου του 2018 στο Μάτι και το Νέο Βουτζά.

Στάθηκα, στέκομαι και θα σταθώ δίπλα στις ανάγκες κάθε πάσχοντος συνανθρώπου μου, κάτι που συνάδει με τον χαρακτήρα μου, όπου κυριαρχεί η άδολη προσφορά και αλληλεγγύη. Με γνώμονα τη συλλογικότητα των αποφάσεων, αλλά και το σεβασμό στην διαφορετική άποψη όταν παρουσιάζεται με επιχειρήματα, εγώ κι οι συνεργάτες μου θα πορευτούμε μέχρι τέλους, ελπίζοντας η πλειοψηφία των δημοτών να μας δώσει την ευκαιρία να εργαστούμε για την ανοικοδόμηση όσων κατέρρευσαν εξ΄ αιτίας του απερχόμενου δήμαρχου, σαν δημοτική αρχή».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα